Категорија: Ударни вести

НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА НАЈДОБРИ МАСКИ ИНСПИРИРАНИ ОД КНИГА

ЕВН Македонија, во партнерство со асоцијацијата за истражување, комуникации и за развој „Паблик”, објавува награден конкурс за најдобра маска инспирирана од книга, со што ќе се одбележи Светскиот ден на книгата за деца, 2 април….